Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για την εξατομίκευση διαφημίσεων
και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του craftlab.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
β. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν για το οποίο υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του craftlab.gr

Στις περιπτώσεις (α) και (β) η αίτηση για αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος και το κόστος επιστροφής το αναλαμβάνουμε πλήρως εμείς.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί υπαναχώρηση από την αγορά, διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την μέρα παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να κάνει μία αγορά ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από το κατάστημά μας μέσα σε 20 μέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το craftlab.gr για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Για την επιστροφή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα