Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για την εξατομίκευση διαφημίσεων
και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με courier.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά αποστολή 2,5€.

Το craftlab.gr σε συνεργασία με την εταιρία courier προσπαθεί να διασφαλίσει την ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας χωρίς να έχουν υποστεί φθορές κατά την μεταφορά τους.

Οποιαδήποτε φθορά ή απώλεια του δέματος θα πρέπει να αναφέρεται αμέσως. Η έγκαιρη επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε προβλήματα, είναι χρήσιμη για την αναφορά των φθορών και την αναπλήρωση των προϊόντων. Για να εξακριβωθεί η φθορά που έχει προκληθεί κατά τη μεταφορά των προϊόντων, θα πρέπει τα αποδεικτικά στοιχεία να τεκμηριώνονται με φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή ώστε να μπορούμε να τις διαβιβάσουμε στην εταιρία courier ή μεταφορική με την οποία συνεργαζόμαστε.

Κατά την παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από την courier ή τη μεταφορική συμβουλεύουμε όλους τους πελάτες να ελέγχουν:

  •     Αν ο αριθμός των αντικειμένων που παραδόθηκαν αντιστοιχεί με τον αριθμό που αναγράφεται στο τιμολόγιο
  •     Αν τα ονόματα των προϊόντων στις συσκευασίες είναι τα ίδια με αυτά που αναφέρονται στο τιμολόγιο
  •     Αν το δέμα έχει αλλοιωθεί με κάποιον τρόπο

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει από προϊόν σε προϊόν. Συνήθως αναφέρεται στις πληροφορίες του προϊόντος. Αν δεν αναφέρεται στις πληροφορίες του κάθε προϊόντος, αμέσως μετά την παραγγελία σας, σας στέλνουμε mail όπου σας αναφέρουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Προϊόντα τα οποί δεν είναι ετοιμοπαράδοτα είναι φυσιολογικό να απαιτούν περισσότερο χρόνο παράδοσης.

Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και συμπεριλαμβάνονται στο κόστος παραγγελίας. Για αποστολές σε συγκεκριμένα νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος και οι χρόνοι παράδοσης αλλάζουν.

Η αποστολή των προϊόντων για αγορές άνω των 100€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.